Adres Franseplaats 1 6511 VS Nijmegen
Telefoon 024 365 6708 - Mail info@plaats1.com

31-07 | Lazy Sunday Brunch

Lasy Sunday Brunch picture

Elke eerste zondag van de maand is het bij Plaats1 al vroeg gezellig. We serveren een uitgebreide brunch, vol verrassende hartige en zoete lekkernijen. Elke keer weer anders. Knapperige broodjes van Vlaamsch Broodhuys en diverse kaas-, vlees- en viswaren, een verrassend hartig brunchgerechtje en een soepje van het seizoen worden aan tafel uitgeserveerd. De taartentafel staat vol zoete lekkernijen, waar iedereen naar hartenlust van kan snoepen. Op aanvraag serveren we ook een vegetarische variant of houden we rekening met andere (di)eetwensen.

Lazy Sunday Brunch | elke eerste zondag van de maand | tussen 10:30 en 14:00 | € 16,50 p.p. (kids t/m 8 betalen de helft)

 

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van heerlijke nieuwtjes over Plaats1, zoals nieuwe menukaarten en bijzondere aanbiedingen? Meld je dan aan voor de Plaats1 Nieuwsbrief, door je e-mailadres hier in te vullen.


Deel Plaats1 met vrienden!


Routebeschrijving Plaats1

Plaats1 is met auto of taxi te bereiken. Maak voor langer parkeren gebruik van een van de P-garages in het centrum of het OV en wandel verder naar Plaats1. Kijk voor de ligging van Plaats1 en een routebeschrijving op Google maps.